За нас

Turizam.bg стартира през 2008 г като портал за туризъм в България, където всеки хотелиер или собственик на туристически обект за настаняване може да публикува своята обява бързо и лесно и най-вече напълно безплатно.

 

Ние ценим времето на всеки потребител, независимо дали търси, или предлага в нашата туристическа платформа.

 

Нашата мисия е да предоставим услуга, която да улесни хората и която да изисква минимална загуба на време и усилия.

 

Стремим се също и да изградим доверие и сигурност в онлайн обявите, като създадем една по сигурна екосистема, която да предпазва хората от потенциални измами и некоректни практики.

 

През годините ние непрекъснато подобряваме и усъвършенстваме нашите платформи и системи, така, че те да отговарят на най съвременните изисквания, тенденции и технологии, за да са с модерна визия, и подобаваща сигурност, леснота и удобство на използваемост.

 

През 2024 година, национален портал за туризъм - Turizam.bg е пре-проектиран с изцяло нова система с най модерни интуитивни инструменти за потребителите, като са добавянето на нови функционалности, които позволяват на потребители да обогатят съдържанието на публикуваните от тях обяви с допълнителна информация за продукта или услуга, която предлагат.